• Pacelli B1-Grol B1 (13-13) 16.10.2016

Afgelopen zondag stond er voor ons de thuiswedstrijd tegen Grol weer op het programma. We hadden de oefenwedstrijd in Groenlo verloren. Daarom waren we erg gemotiveerd om dit keer wel te winnen.

We begonnen de wedstrijd goed en wisten we een voorsprong te maken. Daar kwam wel snel verandering in en het werd weer gelijk. Grol wist veel te scoren met hun hoek en cirkel speelsters. Wij haalden onze doelpunten veel uit wisseltjes en breaks. Toch was er telkens maar weinig verschil in doelpunten en liepen we gelijk op.

In de 2e helft ging het net zo goed als in de eerste helft maar bleven we gelijk op gaan. Onze verdediging zat weer goed dicht en de spelers van Grol konden er moeilijk door. Ook stond Evie goed te keepen en hield ook nog heel wat ballen uit. De laatste paar minuten was het was het erg spannend. Toen het fluitsignaal ging was de stand 13-13.

We hebben goed doorgezet en na een spannende wedstrijd zijn we toch blij met ons eerste puntje van deze competitie.