• HV Pacelli 1 – OBW 1 (13-9) 32-19

20 februari 2016 - Afgelopen zaterdagavond speelden de dames van Pacelli thuis tegen de dames van OBW. OBW is een van de ploegen waarmee Pacelli al enige jaren ervaring heeft. OBW stond 2e van onderen met 3 punten, hierdoor wist Pacelli dat er natuurlijk punten gepakt moesten worden.

In de voorbespreking is voornamelijk gezegd dat we op hoog tempo moesten spelen en dit is uiteindelijk ook wat we gedaan hebben. Gedurende de eerste helft ging het redelijk gelijk op. We lieten veel kansen liggen waardoor we de rust in gingen met een voorsprong van 4 doelpunten verschil.

In de rust kregen we te horen dat we moesten proberen om nog meer tempo in ons spel te brengen en dat we onze kansen iets beter moesten benutten. Hier hebben we goed naar geluisterd en kwamen de tweede helft daarom ook helemaal terug, we stonden namelijk op een gegeven moment 10 doelpunten los van OBW. De eindstand was 32-19 in het voordeel van Pacelli. Iedereen was dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

De volgende wedstrijd gaan we er net zoals deze wedstrijd natuurlijk 100% voor. Deze wedstrijd zal aanstaande zaterdag plaats vinden in Spakenburg. Pacelli speelt dan namelijk tegen HVBS DS1, die op dit moment 8ste staan met 15 punten. Het zou natuurlijk leuk zijn om een paar toeschouwers te hebben in dit ver weggelegen dorp. De wedstrijd begint om 19.45.