• HV Pacelli

  • HV Pacelli 1 – T.V.O. 1 (12-11) 20-16

    Afgelopen zaterdag avond 29 september hebben we onze eerste competitie wedstrijd gespeeld tegen de dames van T.V.O. Na een goede voorbereiding, waaronder een leerzaam trainingsweekend in Valkenburg, zou het nu toch echt moeten gebeuren. Het ging allemaal nog een beetje moeizaam, veel kansen gemist. Ondanks dat stonden we in de verdediging een stuk beter. Ruststand: 12-11. In de tweede helft zouden we beter onze kansen moeten benutten en onze aanvallen af moeten maken. Ook in de tweede helft ging dat nog niet vanzelf, maar we hebben het ook voor de dames van T.V.O. niet makkelijk gemaakt. Langzaam hebben we door onze sterke verdediging een kleine voorsprong kunnen opbouwen. We hebben het achteraf onszelf erg moeilijk gemaakt en zo was de wedstrijd pas aan het eind echt gespeeld. Eindstand: 20-16.