• HVBS DS1 - HV Pacelli DS1 (11-15) 26-35

Afgelopen zaterdag avond speelden de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen dames 1 van HVBS. Vorig jaar zat het dames 1 team van HVBS ook al in de hoofdklasse B, dus het is een bekende tegenstander voor Pacelli

De eerste paar minuten begonnen we sterk aan de wedstrijd maar we lieten wel wat steken vallen in de verdediging. De kansen werden door ons goed benut en langzaam kregen we een voorsprong van 11-15 in ons voordeel. Naar een korte rust wisten de dames van Pacelli wat ze te doen stond in de 2e helft. De doelpunten uitbreiden. begin 2e helft ging dat goed we liepen een stukje verder uit op HVBS maar toen kwamen zei weer een stukje dichterbij. Maar we bleven steeds op voorsprong!
    HVBS had dit seizoen thuis nog niks verloren tot vandaag. de eindstand werd 26-35 in het voordeel van Pacelli. We nemen mooi de 2 punten mee naar huis!

Volgend weekend speelt Pacelli dames 1 een thuiswedstrijd tegen de dames 1 van DFS arnhem. Hopelijk zien we dan weer onze trouwe supporters in het Sourcy in Zieuwent