• Wesepe DS1 - HV Pacelli DS1 (12-20) 27-33

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen de dames van Wesepe. De laatste wedstrijd van 2018. De beide ploegen kennen elkaar al van voorgaande jaren. Wesepe staat op de 10e plek. Ondanks dat, wisten de dames van Pacelli dat het niet gemakkelijk zou worden, doordat ze het al vaker moeilijk hebben gehad in wedstrijden tegen Wesepe.
    De dames van Pacelli begonnen de eerste minuten van de wedstrijd sterk. Met een aantal prachtige doelpunten. Ondanks de vele kansen, lieten ze toch wat steekjes vallen in de aanval. De dekking van Pacelli in de eerste helft stond aardig goed. Maar ook Wesepe had de verdediging goed staan. De ruststand was 12-20 in het voordeel van Pacelli.
    En dan zou je denken, deze stand gaat alleen maar verder uitlopen, maar de tweede helft begon Pacelli met een aantal slordige fouten. De dames van Pacelli hadden onnodig bal verlies. Ze waren aan het zoeken hoe de dekking het beste kon staan. De dames van Wesepe kwamen terug. Uiteindelijk ging het weer lopen en kwamen er mooie aanvallen, helaas wel aan beide kanten. Al met al eindige de wedstrijd met 27-33 in het voordeel van de dames van Pacelli. De 2 punten zijn binnen!

De volgende wedstrijd is 5 januari uit tegen T.V.O. om 19:30. We hopen onze trouwe supporters volgend jaar weer te zien met dezelfde sportieve aanmoediging als in de eerste seizoenshelft.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!