• T.V.O. DS1 - HV Pacelli DS1 (10-14) 15-31

5 januari stond de 1e wedstrijd van 2019 op het programma. Dit keer een uitwedstrijd in Hengevelde tegen TVO.

Met de afwezigheid van Carla en de pijntjes links en rechts bij de speelsters werden we tijdens de voorbespreking goed op scherp gezet door Hedwig Arink, die eventjes voor Carla inviel.

Echter werd er niet scherp begonnen en ging het de eerste minuten gelijk op. De dekking was telkens een stapje te laat en in de aanval was er absoluut geen sprake van de snelheid die we normaal laten zien. Dit resulteerde in een 10-14 ruststand.

Dit moest anders. In de rust werden we even met de neuzen op de feiten gedrukt en wisten we wat ons te doen stond. De dekking moest feller en in de aanval moest het tempo omhoog. Dit hebben we uitstekend uitgevoerd. Er werd als team hard gewerkt in de dekking en als er al een kleine opening was stond daar onze keeper als een huis. Dit gaf ons zelfvertrouwen en daardoor werden er mooie snelle aanvallen gecreƫerd met mooie doelpunten. Eindstand 15-31
    Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen lettele (de nr 2) op het programma. 19:30 in het Sourcy center, zorg dat je erbij bent!