• Havas DS1 - HV Pacelli DS1 (13-7) 23-18

Afgelopen zaterdagavond speelden de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen de dames van Havas. Deze ploeg was niet geheel onbekend voor Pacelli. De dames vertrokken gezamenlijk met een busje vanuit Zieuwent naar Almere.

De dames hadden zich afgelopen week voorbereid op de wedstrijd. Dus ook weer volop getraind met hars. Het begin van de wedstrijd verliep het een beetje stroef. Pacelli wist in de eerste helft maar 7 keer te scoren. Met als gevolg een tussen stand van 13-7 in het voordeel van Havas. Er moest in de tweede helft echt wat veranderen bij Pacelli, vooral verdedigend. Er werd daarom ook besproken dat we als team moesten gaan spelen. En onze hoofden erbij moesten houden.

De tweede helft stonden de dames er als team. Met mooi opgebouwde aanvallen, snelle aanvallen en goed verdedigings- en keeperswerk. De dames hebben in de tweede helft een goede vechtlust laten zien. Maar toch wisten de dames van Havas de voorsprong te behouden en wonnen de wedstrijd dan ook met 23-18.

Nu hebben de dames een weekje vrij en spelen ze zaterdag 26 oktober om 19.30 een thuiswedstrijd tegen D.S.O. Een geheel nieuwe ploeg voor de dames van Pacelli. Hopelijk zien we jullie zaterdag 26 oktober om 19.30 in het Sourcy Center te Zieuwent.