• Wedstrijdverslag Pacelli DS1 – Langeveen DS1 (11-10) 24-20

Gister avond hadden de dames van Pacelli weer een mooie wedstrijd op de planning staan. 19.30 startte de thuiswedstrijd tegen de dames van Langeveen. Naar een goede warming up, was het tijd om te beginnen. De wedstrijd werd aan gevloten, Pacelli begon in de dekking en wist de eerste aanval van Langeveen goed te verdedigen. Gelijk met een hoog tempo gaat Pacelli de aanval in. Het eerste doelpunt valt en Pacelli staat voor. Gedurende de wedstrijd worstelt Pacelli met het zuiver schieten en gaan er veel ballen op de paal en lat. Gelukkig staat de verdediging goed en lukt het Langeveen niet om veel te scoren. Een ruststand nadert in het voordeel van Pacelli. 11-10. De 10 doelpunten tegen is netjes, alleen het doelsaldo van Pacelli moet even wat hoger, maar daar zijn de dames het over eens, de tweede helft gaan we knallen!

De tweede helft start en de basis staat er weer in, we gaan gelijk in de aanval en scoren een doelpunt! Stand wordt 12-10, nog een paar doelpunten scoren voor meer uitloop. Helaas heeft Pacelli moeite met de midden opbouwer van Langeveen en scoort ook Langeveen in de tegenaanval.
    Pacelli blijft hard werken in de dekking, en de doelpunten gaan erin. Een leuke wedstrijd met een eindstand van 24-20 voor Pacelli. De dames van Pacelli hebben het weer gemaakt, de punten blijven thuis! Volgend weekend speelt Pacelli op zaterdag 13 november een uitwedstrijd om 20.30u tegen R.S.C. DS1.