• HV Pacelli

  • Succesvolle themabijeenkomst Stop Pesten Nu!

    Gisteren was de themabijeenkomst Stop Pesten Nu! We denken dat het een zeer geslaagde bijeenkomst was. We willen iedereen bedanken voor hun komst. In het bijzonder danken wij Siebert & Wassink, De Timp, Everink en Wessels Keukens voor hun Stersponsorschap, waardoor deze dag mogelijk was.

    Onze jeugd heeft in verschillende leeftijdsgroepen een bijeenkomst gehad waarin niet alleen zij zelf, maar ook hun coaches en de aanwezige ouders handvatten kregen hoe te handelen bij pestgedrag. Hoe voelt het eigenlijk om gepest te worden en waarom wordt er eigenlijk gepest. Wat is het verschil tussen pesten en plagen eigenlijk... Dit waren allerlei zaken die aan bod kwamen. Het was een zeer nuttige bijeenkomst. Wij willen hierbij Patricia Bolwerk van Stop Pesten Nu! dan ook hartelijk bedanken voor haar komst. Het is de bedoeling dat hier in de toekomst nog een vervolg aangegeven zal worden. 

    En natuurlijk danken wij ook onze eigen international Lynn Knippenborg, die mooie clinics heeft gegeven, met bijna iedereen op de foto is geweest en een lamme hand moet hebben gekregen van de handtekeningen op bierviltjes, boekjes, tassen, armen... Zonder Lynn was deze dag ook niet zo'n succes geweest. 

    Er is een groot aantal foto's gemaakt. In de loop van de week zullen deze op deze website worden gezet.