• Pacelli DS1 - Lettele DS1 26-26

Afgelopen zaterdagavond (12 november) stond er een oude bekende op het programma. Lettele kwam op bezoek. Een ploeg waar we jaren lang spannende wedstrijden tegen gespeeld hadden.

We begonnen de wedstrijd scherp en goed, waardoor we al snel op voorsprong kwamen. De aanvallen werden snel en op druk uitgespeeld, waar Lettele eerste geen antwoord op had. Langzaam maar zeker kwam Lettele wat meer in hun spel en maakte wij meer onnodige technische fouten wat ervoor zorgde dat Lettele in onze voetsporen kon blijven. Uiteindelijk gingen we met een kleine voorsprong de rust in.

In de rust maakte we duidelijk dat we de gelijk opgaande stand aan onszelf te danken hebben en we de tweede helft sterk moeten starten. Helaas kwam er een minder sterke start als in de eerste helft. We kwamen gelijkwaardig de kleedkamer uit waardoor de stand dan ook gelijk op bleef lopen. Halverwege de tweede helft lieten we Lettele voor het eerste op voorsprong komen met 2 doelpunten verschil. Vanaf dat moment knokte we terug tot een gelijk spel en uiteindelijk een comfortabele voorsprong van 4 doelpunten verschil met nog maar 4 minuten te spelen. Echter kwamen toen onze slechtste 4 minuten van de wedstrijd. Wanneer je meerdere keren onnodig balverlies lijdt en je Lettele steeds binnen enkele seconden laat scoren, maak je het jezelf onnodig lastig. Uiteindelijk heeft Lettele met nog een paar seconden spelen nog een penalty kunnen krijgen die benut werd voor de gelijk spel. De einduitslag was 26-26.
    Gezien de vechtlust van Lettele op het eind een terechte uitslag.

Gelukkig hebben we aankomende zaterdag weer een uitwedstrijd op het programma, waardoor we deze slechte wedstrijd snel kunnen vergeten. Kom ons aanmoedig uit om 19.00 uur tegen Avanti Wilskracht Ds1. Tot dan!