• Algemene informatie

 • Afmelden voor een wedstrijd

  Afmelden voor een wedstrijd doe je telefonisch bij je teamcoach/begeleidster, liefst zo vroeg mogelijk zodat zij nog voor een vervangster kan zorgen.

 • Competitie

  In principe worden de thuiswedstrijden van Dames 1 en Dames 2 in het Sourcy Center op de zaterdagavonden gespeeld. Aanvangstijd wedstrijd Dames 2: 18.30 uur. Aanvangstijd wedstrijd Dames 1: 20.15 uur (aanvangstijd als Dames 2 niet thuis speelt op zaterdag: 19.30 uur).

  De overige teams spelen hun thuiswedstrijden in principe op de zondag in het Sourcy Center. De aanvangstijden zijn niet altijd hetzelfde.

  De entreeprijs voor de thuiswedstrijden van Dames 1 bedraagt dit seizoen € 3,00. Een seizoenkaart kost € 15,00. Leden en houders van een clubkaart van HV Pacelli hebben op vertoon van de clubkaart vrij toegang tot de competitiewedstrijden. De toegang tot de overige wedstrijden is vrij. Voor bekerwedstrijden geldt deze regeling niet en betalen houders van een seizoenskaart ook entree.

  Op de app handbal.nl kun je het totale competitieprogramma vinden.

 • Vervoer bij uitwedstrijden

  De seniorenteams regelen het vervoer bij uitwedstrijden onderling en rekenen ook onder elkaar af. Dit gaat per toerbeurt.

  Voor de A jeugd en overige jeugdteams zorgt de coach voor het vervoer naar de uitwedstrijden. Zij maakt een schema voor de ouders c.q. verzorgers met het verzoek op bepaalde data te rijden. Voor dit systeem heeft het bestuur een potje “reiskostenvergoedingen” waaruit de gedeclareerde reiskosten betaald worden. De coach van ieder team houdt hiervan de administratie bij en op het eind van het seizoen vindt uitbetaling plaats. Wanneer ouders c.q. verzorgers geen prijs stellen op uitbetaling wordt het bedrag in de jeugdkas gestort voor jeugdactiviteiten.