• HV Pacelli

 • Kledingreglement

  Kleding mag alleen gebruikt worden tijdens wedstrijden en officiële gelegenheden van HV Pacelli. (Niet privé gebruiken en niet voor trainingen)

  Kleding mag niet individueel mee naar huis genomen worden, m.a.w. het blijft te allen tijde als volledige set in de teamtas. Het rode vest voor de jeugd mag WEL mee naar huis worden genomen, het mag echter NIET privé gebruikt worden.

  De kleding zal jaarlijks gecontroleerd worden door de beheergroep kleding op: schade, aantallen en kwaliteit.

  Bij schade of vermissingen s.v.p. contact opnemen met de coördinator van de beheergroep kleding.

  De leiders en het team van speelsters zijn er verantwoordelijk voor dat na de wedstrijd alle kleding compleet is. Bij vermissingen en schade zijn de kosten voor het gehele team!

  Aan het eind van het seizoen de kleding weer inleveren bij de beheergroep kleding, met een overzicht van wat ontbreekt, stuk is, etc.

  Bij schade het vriendelijke verzoek om eerst te proberen dit zelf te herstellen. Lukt dit niet, neem dan contact op met de coördinator van de beheergroep kleding.

  S.v.p. shirts binnenstebuiten trekken met logo aan de binnenkant om het wassen te vergemakkelijken.

  De rode vesten mogen tijdens het seizoen NIET gewassen worden. (Dit wordt aan het eind van het seizoen gezamenlijk gedaan)

 • Gebruik zaal Sourcy Center

  In februari 2016 heeft de zaal in het Sourcy Center een nieuwe vloer gekregen. Deze ligt er prachtig in en dit willen we graag zo houden. 

  - Zwarte Zolen
  Zwarte zolen zijn strikt verboden, de trainers en begeleiders moeten hierop toezien, ziet het personeel van Sourcy Center iemand met zwarte zolen, mag deze hiermee niet verder sporten.

  - Omgang met spullen
  Als de velden worden klaargezet, graag met beleid de goals neerzetten zodat er weinig beschadigingen optreden. Na de laatste training / wedstrijd goals wegzetten. Goals moeten in de inhammen in de hal worden neergezet. 
  Niet teveel onnodige spullen in de hal, als er spullen nodig zijn, vragen aan t personeel. Geen gesleep met zware tafels over de vloer bv. 

  - Opruimen spullen
  Iedereen de gebruikte spullen netjes opruimen zodat alle verenigingen zonder moeite de juiste spullen kan pakken.

  - Goals
  Met beleid neerzetten en opruimen. Wanneer de goals de volgende dag direct gebruikt worden, hoeven deze niet opgeruimd te worden, vraag dit even na aan het personeel voor de tijd.

 • Douchen na trainingen en wedstrijden

  Handbal is een teamsport. Daar hoort bij dat je samen traint en speelt, maar ook samen omkleedt en doucht. Na de trainingen en de wedstrijden is het verplicht te douchen. Vergeet dus niet je handdoek en badslippers mee te nemen. Dat is wel zo hygiënisch.