• HV Lettele 1 - HV Pacelli 1 (13-13) 26-25

01-04-2017 - Gisteren was het dan echt zover.. de allerlaatste wedstrijd van het seizoen voor de dames van Pacelli. Het seizoen werd afgesloten met de wedstrijd Lettele – Pacelli. Pacelli stond op de 5e plek en Lettele op de 4e plek. De vorige thuiswedstrijd leidde tot een eindstand van 22-22. Dit zou een spannende wedstrijd voorspellen.

In de voorbespreking is gezegd dat er een 6-0 dekking werd gespeeld, ook moest in de aanval de 1e lijn snel weg zijn. Hiermee begon Pacelli de wedstrijd sterk. Na een kleine voorsprong te hebben opgebouwd, liet Pacelli Lettele hun spelletje spelen. Lettele kwam veel uit de 2e lijn, hier had Pacelli veel moeite mee. Dit zorgde voor een ruststand van 13-13.

In de rust was duidelijk voor iedereen dat we harder aan moesten pakken in de verdediging en met blokken goed uit moesten stappen. Verder moest Pacelli op tempo spelen en de kansen benutten.

De 2e helft was een nek aan nek race. In het begin begonnen we sterk op tempo met mooie acties. Helaas wist Lettele ons bij te blijven. Na het uitvallen van enkele speelsters wist Lettele de winst met 26-25 naar zich toe te trekken.

Het seizoen 2016/2017 heeft Pacelli er een 5e plaats uit kunnen halen, met een sterkte start aan het begin van het seizoen tot onnodig verlies aan het eind. Volgend jaar weer nieuwe rondes, nieuwe kansen!

Namens Dames 1 van Pacelli willen wij iedereen bedanken voor de support en gezelligheid. Wij hopen jullie bij de Bartelscup weer te terug te zien. Hopelijk tot dan!