• Groessen 1 - HV Pacelli 1 (15-8) 31-19

    12 maart 2016 - Afgelopen zaterdagavond speelden de dames van Pacelli voor de tweede keer tegen Groessen 1. Ditmaal een thuiswedstrijd, welke voor de Zieuwentse meiden als revanche werd gezien. De eerste wedstrijd, de uitwedstrijd in Duiven, werd in de slotseconde gewonnen door Groessen 1.

    In de voorbespreking is er afgesproken om als een team te spelen en te verdedigen met een strakke 6-0 verdediging. Weinig ruimte weggeven aan Groessen en als een team verdedigen, dan komt de aanval vanzelf wel. Zo gezegd, zo gedaan. Pacelli kwam in het begin van de wedstrijd op voorsprong en heeft dit gedurende de wedstrijd niet meer uit handen gegeven. De ruststand was een ruime voorsprong van 15-8 in het voordeel van Pacelli. Door in de tweede helft nog beter samen te werken, de kansen goed te benutten en vanuit iedere linie dreiging te bieden op de verdediging van Groessen, liep de stand uit naar 31-19. Een duidelijke overwinning voor Pacelli 1.

    Dankzij deze overwinning is er nog steeds kans om de koploper te worden in de hoofdklasse B. De volgende wedstrijd spelen we op 19 maart tegen Lettele, de nummer drie van deze competitie. Een erg belangrijke wedstrijd, welke om 19.30 uur wordt gespeeld in het Sourcy Center te Zieuwent. We hopen op jullie support!