• DFS Arnhem DS1 - HV Pacelli DS1 (14-16) 21-34

Afgelopen zaterdagavond speelden de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen de dames 1 van DFS Arnhem. Ook vandaag moest er weer gewonnen worden om op de gedeelde eerste plek te blijven staan. Tot dat we in de rust hoorde dat als we winnen weer eerste staan. Dit doordat Lettele verloren had..

Het begin van de wedstrijd verliep een beetje stroef. Pacelli maakte de kansen niet goed af en leden veel onnodig balverlies. De dames waren de weg tijdens de eerste helft kwijt. Het eindigde met een stand van 14-16 in het voordeel van Pacelli. Maar wij weten allemaal als wij kampioen willen worden moeten we vanaf nu alles winnen.

In de rust was er veel spanning toen we het nieuws hoorde. Je zag bij iedereen in het begin van de tweede helft dat er een knop om geslagen was. Met mooi opgebouwde aanvallen, snelle aanvallen en goed verdedigings- en keeperswerk heeft Pacelli een mooie score van 21-34 kunnen neerzetten op het scorebord. Dat betekend dat wij weer bovenaan staan, met nog 2 wedstrijden te gaan!

Volgende week zaterdag 23 maart spelen de dames van Pacelli om 19.30 een uitwedstrijd tegen Bentelo DS2. Thuis werd er met 37-24 gewonnen maar dat betekend niet zomaar dat we het zaterdag weer winnen. We zullen er alles aan doen om de punten mee naar huis te nemen. Hopelijk zien we dan weer onze trouwe supporters in Bentelo (Burgemeester Buijvoetsplein 76).