• Wijhe '92 DS1 - HV Pacelli DS1 (13-7) 25-21

Afgelopen zaterdagavond speelden de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen Wijhe dames 1. Wijhe was niet een geheel onbekende tegenstander voor Pacelli, aangezien ze elkaar al een aantal keer zijn tegengekomen in de Bartelscup.

In het begin van de wedstrijd kwam Pacelli met 3-0 achter. Het was al snel duidelijk dat Wijhe snel in de omschakeling was en dat de snelle de breaks van Wijhe voorkomen moesten worden. Daarnaast hadden de dames van Wijhe een strakke 6-0 dekking. Er werden door Pacelli niet genoeg kansen gecreƫerd om de achterstand te verkleinen. Waardoor de eerste helft eindigde met een stand van 13-7

In de rust werd er besproken dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. Deze achterstand was zeker nog in te halen. Er moest een schepje bovenop gedaan worden. In de aanval moesten we vooral meer afstand houden en scherper zijn. De verdediging stond redelijk goed maar er moest meer initiatief genomen worden.
    Na rust kwam Pacelli snel goed terug en werd het 13-10. Maar snel hierna werd het ook weer weggegeven. In de slotfase van de wedstrijd waren de dames goed op dreef, de achterstand die was opgebouwd werd verkleind. Helaas was het te laat in de wedstrijd waardoor het niet meer mogelijk was om de achterstand in te halen. Uiteindelijk is de wedstrijd afgesloten met een eindstand van 25-21.

Volgende week zaterdagavond 23 november spelen de dames van Pacelli thuis tegen PCA/Kwiek dames 2. Deze thuiswedstrijd wordt gespeeld om 19:30. PCA/kwiek is de nummer 3 van de competitie. Hopelijk tot dan!