• HV Pacelli

  • HV Pacelli DS1 - Zenderen Vooruit DS1 (9-12) 15-29

    Afgelopen zaterdag, 26 september heeft Pacelli de eerste competitie wedstrijd gespeeld tegen Zenderen Bornerbroek na 6 maanden. Helaas kampt pacelli met veel blessures waardoor de competitie niet met een compleet team gestart kan worden.
    In de eerste helft waren beide teams gewaagd aan elkaar. De dekking stond goed en aanvallen werden goed uitgespeeld. Dit resulteerde in een ruststand van 9-12. In de rust werd afgesproken dat de lijn van de eerste helft moest worden doorgetrokken.

    De tweede helft stond de dekking helaas minder waardoor zenderen bornerbroek te makkelijk kon scoren en daardoor steeds verder uitliep. De kansen die Pacelli kreeg werden niet benut en dan loop je achter de feiten aan. Helaas kon Pacelli niet meer in hun eigen spel terugkomen. Eindstand 15-29

    Volgende week speelt pacelli uit op zondag 4 oktober tegen SVBO om 14.00 uur.