• Combinatie 64 - Pacelli (10-17) 23 - 36

Combinatie 64, een onbekende tegenstander voor ons. Het enige wat we van dit team wisten is dat ze strak onderaan de ranglijst stonden en dat ze de gespeelde wedstrijden met relatief ruime cijfers verloren hadden. In een competitie dat nog maar net gestart is, betekent dit echter niets. We mochten ze niet onderschatten en moesten gaan met die banaan.

De uitwedstrijd ging van start in sporthal De Fakkel en het ging relatief gelijk op in het begin. Dit hadden we echter wel aan onszelf te danken. We hadden onnodig balverlies en we maakten niet al onze kansen af. Halverwege de eerste helft konden we langzaam een gaatje slaan. We werden wat constanter in de aanval en de tegenstanders hadden moeite met onze snelle aanvallen. Dit maakte dat we met 10-17 de rust in gingen.

We wouden de tweede helft scherper beginnen dan dat we de eerste helft gespeeld hadden. Dit lukte, echter werden de kansen niet volledig benut. Daardoor konden de tegenstander 3 doelpunten inlopen. Nadat wij het net weer konden vinden, bleef het doelpuntenverschil heel lang schommelen tussen de 6 en 8 doelpunten. Op gegeven moment liepen we er toch wel echt overheen. Eind tweede helft speelde we weer beter en kwamen de mooi opgezette aanvallen naar voren. Eindstand was 23-36.

Volgende week spelen we weer thuis tegen Langeveen om 19.30 uur. Tot dan!