• Wedstrijd verslag Hacol’90 vs Pacelli

Afgelopen zaterdag 9 oktober speelde Pacelli uit tegen Hacol’90. Door een blessure en een zieke misten we onze speelster Inge Boekelder en onze keepster Sharon Lammers.

In de eerste helft ging het in de eerste paar minuten gelijk op. Helaas werden daarna veel van onze kansen niet benut door deze op de paal of lat te gooien. Bij de snelle tegenaanvallen van Hacol’90 waren we niet altijd op tijd terug en dit leidde tot veel tegen doelpunten. We misten in de eerste helft wat felheid in de aanval en in de dekking. Hierdoor kwamen we in achterstand en gingen we de rust in met 12- 9.

In de rust werd besproken dat we veel sterker en feller moesten verdedigen en echt moesten aanpakken. Ook moesten we veel scherper zijn in de afronding.

In de tweede helft begonnen we sterk met drie snelle aanvallen achter elkaar. Deze aanvallen werden allemaal benut en de dekking stond goed. Hierdoor stond het snel weer gelijk. Helaas kwam Hacol’90 daarna weer goed terug doordat wij enkele kansen niet goed benutten en zei wel scherp bleven in de afronding. Hierdoor kwamen we weer achter te staan en hebben we de wedstrijd verloren met 25-21.