• Hacol '90 DS1 - HV Pacelli DS1 (17-13) 31-21

Afgelopen zaterdag 1 oktober speelde Pacelli uit tegen Hacol’90.

In de eerste helft ging het in de eerste paar minuten gelijk op. Helaas werden daarna veel van onze kansen niet benut en bleef Hacol wel scoren. Hierdoor kwamen we op achterstand en gingen we de rust in met 17-13.

We misten in de eerste helft felheid in de aanval en in de dekking. In de rust werd dan ook besproken dat we hier wat aan moesten doen wilden we nog winnen, en we moesten scherper zijn in de afronding.

De tweede helft begon niet goed en Hacol begon verder uit te lopen. Af en toe lukte het ons om weer iets dichterbij te komen maar uiteindelijk was het gat te groot om nog te dichten. Aanvallen werden niet scherp afgerond en in de dekking vielen vaak gaten. Hierdoor is er uiteindelijk verloren met 31-21.

Aankomende dinsdag 4 oktober reist dames 1 af naar Nieuw Heeten voor een bekerwedstrijd.