• Nijhof/Broekland DS1 - Pacelli DS1 (14-13) 22-26

Afgelopen zaterdagavond (3 december) speelden de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen Nijhof/Broekland. Pacelli heeft er in de voorbereiding nog een oefenwedstrijd tegen gespeeld die werd verloren. Een competitie wedstrijd is dan toch anders dan een oefenwedstrijd, en het was een spannende wedstrijd omdat wij Pacelli op plek 2 staat in de competitie en we moesten tegen de onverslagen 1ste plek Nijhof/Broekland. Als we die kunnen winnen maken we een inhaalslag en is er een verschil van 1 punt in de ranglijst. Nemen we de punten mee naar Zieuwent?

In het begin van de wedstrijd begonnen we slordig met wat technische fouten, maar des ondanks ging het wel gelijk op. De laatste paar minuten voor de rust waren we wat slordig door middel de terug komende ballen van de keeper, waardoor de cirkel nog wist te scoren, ook twee snelle aanvallen van Broekland en daarmee kwamen we in de ruststand tot 14-13 achterstand.

We kwamen goed de kleedkamer uit, en begonnen met de tweede helft. We stonden goed in de dekking. Nog met 10 minuten op de klok stond het 19-19, beide kanten bleven scoren en het was spannend. Maar de dames van Pacelli kwamen op een voorsprong en nemen de punten mee naar Zieuwent met een einduitslag van 22-26!

Aankomend weekend spelen de dames van Pacelli thuis tegen Overwetering DS1. Pacelli staat op de 2de plek in de ranglijst en Overwetering op een 7de plek. We gaan weer met z’n alle ons best doen om de puntjes thuis te houden. Daarom zien en horen we jullie support graag op 10 december in het Sourcy Center om 19:30 uur in Zieuwent!